söndag 21 mars 2010

Grupparbete





Idag har jag och några partikamrater varit på en utbildning i Linköping,vi fick lära oss mycket om hur man ska formulera budskap och lärt oss göra en enkel men mycket bra folder. Vi var 18st från västra länsdelen, ett par stycken var från Linköping, men de är inte sämre för det.

Vi fotograferades också både enskilt och i grupp.


Sådana här aktiviteter är viktig tycker jag, de kittar ihop oss och vi skapar nätverk som är mycket bra att ha, dels när vi valarbetar men även efter valet. Nätverken skapar en kamratskap som är viktig när det ibland är motigt. Men också för att utbyta erfarenheter och kunskaper.

Man önskar bara att fler kunde vara med, men utrymme och tid räcker inte till tyvärr. Men förhoppningsvis kan vi göra något liknande på hemmaplan. Men vi ska också göra mycket annat, för det är viktigt att vi ser till att vi får ett maktskifte i september. Det är tre viktiga val som måste vinnas om vi skall ha en rättvis politik som gäller alla, och inte bara de som har en tjock plånbok. I Sverige är vi vana vid att alla har möjligheten att kanske söka vård, eller få hjälp när man behöver det. Idag sker något annat, utvecklingen är på väg åt ett helt annat håll.
Fler och fler ställs utanför den generella välfärden, och tappar fotfästet. Många faller igenom skyddsnäten och ställs på bar backa.
Detta vill jag ändra på, jag vill vara med och se till så att ingen faller emellan. Jag vill också vara med och utveckla välfärden, så att fler har möjlighet att förverkliga sina drömmar.
Vill du det också, så rösta den 19 september och rösta rött.
Du får gärna också hjälpa till, alla behövs för ett mer rättvist Sverige.
Miko

Inga kommentarer: