onsdag 3 december 2008

IPRED

Ja då är det dags igen regeringen som säger att man är lyhörd för sina väljare, ja man är ju inte ens lyhörd inför sina egna partimedlemmar. Under året så klubbade man FRA-lagen och nu så ska IPRED-lagen klubbas. Lyhördhet nej inte alls endast springpojkar åt de multinationella storföretagen som vill tjäna ännu mer pengar än de redan gör.
Jag är absolut inte emot att artister och liknande skall få betalt för sina verk, men skall man verkligen ge sig på och lämna ut människor till dessa jättar. Näe jag tycker inte det, om detta är ett brott, vilket det är för det är förbjudet att fildela, så är det absolut POLISENS sak att utreda och inte privat spanare och liknande.Att sen också lämna ut abonnentens IP adress är ju nästan som att lämna ut personers personnummer och det är nog inte många som vill.
Nej tänk om och hitta lösningar istället som gör det möjligt att göra detta lagligt. Höj avgifter på abonnemangen eller liknande för de som vill hålla på, och inte kriminalisera halva Sveriges befolkning.

Miko

Inga kommentarer: