torsdag 23 oktober 2008

Arbetslöshet

Aftonbladets skribent Lotta Gröning är inte gillad av alla, men jag gillar en del av det hon skriver. Hennes tankar stämmer inte alltid men ganska ofta med vad jag själv tycker. I dagens Aftonblad slår hon huvet mitt på spiken. http://www.aftonbladet.se/debatt/lottagroning/article3600950.ab Läs och fundera, jag själv håller med henne, och man frågar sig vad gör regeringen egentligen mer än att pratar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med både dig och Lotta i det här fallet. Samtidigt är det bara att konstatera att regeringens nedmontering av trygghetssystemen lyser med sin frånvaro och att det värsta som kunde hända regeringen var just denna finanskris, då deras misstag blottas kraftigt. Detta ger oss ett guldläge inför valet 2009 och 2010, det betyder naturligtvis inte att vi kan sluta jobba och bara invänta valsegern, hårt jobb väntar. Det vore intressant att höra vad du anser om det rödgröna alternativet som presenterats som ett regeringsalternativ? Är det rätt väg eller borde vi ty oss till (v)?

Miko sa...

Ty oss till (v) vet jag inte men absolut skall vi inte stänga dom ute. Jag tror att det går att lösa de saker som man varit oense om, t ex utgiftstaket. Personligen så anser jag att V har en bättre politik vad gäller arbetsrätt än vad MP har. Det kan va en fråga som kan avgöra valet.
Miko