tisdag 17 februari 2009

Rasism eller vad

Idag har då moderaterna och deras migrationsminister visat var de står. I dagens DN kan man läsa http://dn.se/opinion/debatt/ta-medborgarskapet-fran-kriminella-invandrare-1.800439 Denna debatt artikel bevisar att moderaterna är inte ett dugg bättre än Sverigedemokraterna. Man kan bara beklaga att moderaterna inte har bättre moral än att man hänger på en oroväckande trend om främlingsfientlighet i vårt land.
Det enda goda det här kan få för landet är att alliansen splittras. Flera ledande allianspolitiker har redan uttalat sig http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4435131.ab om det avskyvärda uttalandet från moderaterna, hoppas fler hänger på och att regeringen splittras och inte längre förstör för Sverige.

Miko

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det man undrar är ju varför alliansen på senare tid blivit mer öppen i sin främlingsfientlighet? Är det för att rätta sig i ledet inför SD:s eventuella intåg i riksdag, EU-parlamentet och Kyrkofullmäktige?

Miko sa...

Jag tror du har en poäng i det du skriver, och jag tror även att de inser att kanske ett eller två partier åker ut. Och då måste man kasnke hitta en ny koalitionspartner. Olyckligt är det iaf och väldigt farligt för demokratin på sikt.

Miko